2014. júl 07.

Tevékenységi terület

írta: Ross Satyr
Tevékenységi terület

A jelenleg Facebook közösségként működő "Ladies & Balls" csapat a közeli jövőben vállalkozássá alakul, és örömmel kínálja teljes szolgáltatás-csomagját, a Magyarországon rendezendő nemzetközi női labdás csapatsport eseményeken a külföldi vendégek komplex információ-ellátását. Rendelkezünk mindazokkal az eszközökkel és tudással, amelyek révén kibocsátunk

- nyomtatott vagy virtuális programfüzetet az esemény előtt,

- tájékoztató bulletineket napi vagy félnapi rendszerességgel az esemény alatt, és

- az esemény jegyzőkönyvét, amelyet átadunk a részt vevő csapatoknak már az esemény zárásának pillanatában, vagy később küldjük el nekik és más címzetteknek.

Kivételes esetben a "Ladies & Balls" ezeknek a szolgáltatásoknak a nyújtását más közép-európai helyszíneken is vállalja, ilyenkor azonban további költségeket számíthat fel.

Hamarosan bemutatkozunk tornaszervezőként is. Az U15 korosztályú leánycsapatok bajnoki rendszere egy csapat számára a teljes szezonban rendkívül kevés, 10 - 14 mérkőzést ígér csak. Tudva, hogy minden mérkőzés alkalom a fejlődésre, tornákkal egészítjük ki amérkőzésszámot a normál európai szintre. Középtávon az ilyen tornák szervezésének folyamatát szabványosítjuk, ipari védelmet kérünk rá, és franchise rendszerben terjesztjük el - nemcsak Magyarországon.

Szólj hozzá

enterprise offer programme full package complex information